Advocaat Den Haag

Op zoek naar een advocaat in Den Haag? Zoek niet verder. Vind hier uw advocaat in de regio Den Haag. Lees waar u op moet letten en vergelijk advocaten.

Advocaat Den Haag welk rechtsgebied?

Zoek je een advocaat in Den Haag, dan is het verstandig om te bepalen wat voor advocaat je zoekt in Den Haag. Je kan niet terecht bij een arbeidsrecht advocaat als je wordt vervolgd voor diefstal of als je voor de rechter moet omdat je rijbewijs is ingetrokken. Andersom zal je niet een strafrecht advocaat bellen in Den Haag als je een conflict met je werkgever hebt.

Advocaten Den Haag vergelijken

Ga niet naar de eerste advocaat die u vindt in Den Haag. Den Haag is een grote stad waar veel advocatenkantoren gevestigd zijn. Zo zijn in Den Haag maar liefst 100 verschillende advocatenkantoren gevestigd. Het is dus verstandig om de tarieven van de verschillende advocaten in Den Haag te vergelijken, alvorens een beslissing te maken over waar u met uw zaak heengaat.

Advocaat Den Haag no cure no pay

Ondanks dat no cure no pay verboden is voor de advocatuur, zijn er advocaten kantoren die via ingewikkelde juridische constructies onder dit verbod uit proberen te komen. Zorg ervoor dat je hier niet in trapt. Als je een advocaat in Den Haag zoekt moet je niet via het no cure no pay principe betalen. Hoewel je als je verliest niets hoeft te betalen, moet je als je een zaak wint bij no cure no pay veel meer betalen dan normaal het geval zou zijn, indien niet volgens no cure no pay zou zijn gehandeld.

Pro deo advocaat

Een pro deo advocaat is gratis of goedkoop via gefinancierde rechtsbijstand.Denk eraan dat in bepaalde gevallen het mogelijk is om een pro deo advocaat te zoeken in Den Haag.  Het ligt aan je situatie of je een pro deo advocaat kan inschakelen en of deze gratis is of goedkoop via de gefinancierde rechtsbijstand. Lees hier de eisen die aan pro deo advocaten worden gesteld.