Letselschade advocaat Rotterdam

Ben je op zoek naar een letselschade advocaat in Rotterdam om je letselschade te claimen? Rotterdam kent veel letselschade advocaten.

Letselschade

Letselschade die kan worden vergis de schade die je oploopt door het letsel dat is veroorzaakt door bijvoorbeeld een ongeluk. Je kan ook letselschade oplopen omdat je betrokken bent bij een bedrijfsongeval, mishandeling of een medische fout. Letselschade kan dus op veel verschillende vlakken voorkomen.

Letselschade advocaat

Een letselschade advocaat is een advocaat die gespecialiseerd is in letselschade. Hij weet alles van letselschade en is bij uitstek de persoon om je te helpen als je slachtoffer bent van bijvoorbeeld een ongeluk en hierbij letsel hebt opgelopen. Vragen als ‘heb ik recht op een letselschadevergoeding?’ zijn door een letselschade advocaat te beantwoorden. Ook kan een letselschade advocaat procedures starten en zo een schadevergoeding claimen bij de verantwoordelijke partij voor de letselschade.

Letselschade advocaat vinden in Rotterdam

Het vinden van een letselschade advocaat in Rotterdam is niet zo moeilijk. Rotterdam is immers een grote stad en er werken veel (letselschade) advocaten.  Als je een letselschade advocaat in de arm neemt moet je op een aantal zaken letten. Natuurlijk is de prijs relevant, maar de kwaliteit van je letselschade advocaat is veel belangrijker. Ook moet je niet vergeten dat je bij letselschade de advocaat kosten kunt claimen van de partij die verantwoordelijk is voor de letselschade, waardoor de kosten van het inschakelen van de Rotterdamse letselschade advocaat dus eigenlijk niet een erg groot probleem hoeven te zijn, indien je natuurlijk echt een zaak hebt. Let er wel op dat er gevallen denkbaar zijn waar de veroorzaker van de schade niet 100% verantwoordelijk wordt geacht, maar bijvoorbeeld 75% verantwoordelijk. In een dergelijk geval kan worden bepaald dat je zelf 25% van de letselschade dient te dragen.

No cure no pay letselschade advocaat?

Letselschade advocaten proberen nog wel eens no cure no pay te werken. Trap hier niet in. Ten eerste is het in Nederland verboden voor advocaten om no cure no pay te werken. Hiernaast is het zeer onverstandig om nu juist een letselschade advocaat no cure no pay in te schakelen, omdat bij letselschade je de kosten van de advocaat toch al vergoed krijgt door de schuldige veroorzaker van de letselschade.

Letselschade advocaten vergelijken Rotterdam

Omdat er relatief veel keuze is tussen letselschade advocaten in Rotterdam, is het zaak om letselschade advocaten te vergelijken, om zo een goede, bewuste keuze te maken voor de beste letselschade advocaat. Je moet hierbij niet alleen op de prijs letten, maar ook op de personen zelf. Je wilt natuurlijk een letselschade advocaat vinden in Rotterdam die je op je gemak kan stellen en die je vertrouwen inboezemt.